Årsmøde 2023 med foredrag om den Hellige Alban

Alban og Sergijsamfundet inviterer til årsmøde og foredrag i Gustavskyrkan, Folke Bernadottes Alle 4, København Ø . Årsmødet begynder kl. 19 og efterfølges af foredrag og samvær.

Vi er indbudt til at deltage i kirkens kvällsmässa kl. 18.00. Derefter afvikles Årsmødet med følgende dagsorden som kan hentes her: 

Taler efter årsmødet er fader Sigurd Stangeland, andenpræst ved Sankt Albani Kirke, Odense.

Mediet for den norske, katolske kirke skriver om Stangeland (let oversat):

Lørdag den 7. april 2018 blev diakon Sigurd Sverre Stangeland præsteviet i Sankt Ansgars Domkirke i København, af biskop Czeslaw Kozon. Efter messen var der reception ved Institut Sankt Josef på Østerbro. 

Premissmessen blev fejret søndag, den 8. april kl. 10 i Sankt Annæ kirke, med efter­følgende fest i den store sal under kirken. Sankt Annæ kirke ligger på Amager.

P. Sigurd Sverre er fra den vestnorske kystby Haugesund, men har også familie i Nord-Norge. Han har tre søstre og en bror. Han har været officer i Luft­forsvaret med majorgrad. Senere tog han en doktor­grad i historie og underviste i tysk historie og sammen­lignende folke­mord­forskning ved NTNU i Trondheim.

Han var tidligere seminarist i  Tromsø katolske Stift. Fra november 2015 til september 2016 aftjente han sit pastoralår i St. Annæ menighet i København. Han blev diakonviet og inkardineret i bispe­dømmet København 8. juli 2017.

Foto lånt fra katolsk.no

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.