Kirkevandringen 2021

Kirkevandringen i januar 2021 blev på grund af Covid-19-epidemien gennemført som et streamet arrangement:

OM: LIVESTREAMET ØKUMENISK GUDSTJENESTE

TORSDAG D. 21. JANUAR 2021 kl. 19.00

under temaet for den økumeniske bedeuge for kristen enhed 2021: ”Bliv i min kærlighed, og I skal bære megen frugt” (jfr. Johannesevangeliet kap. 15, vers 5-9).

Så I annoncen i Kristeligt Dagblad i fredags og/eller lørdags? Af indlysende grunde kan Kirkevandringen ikke gennemføres som vanligt i den økumeniske bedeuge for kristen enhed i år; derfor holdes i stedet en ØKUMENISK GUDSTJENESTE på Kirkevandringens plads. Gudstjenesten livestreames fra den katolske Sankt Ansgar Kirke i  København torsdag d. 21. januar kl. 19.00 og holdes i fællesskab af præster fra Kirkevandringskirkerne samt formanden for Alban- og Sergijsamfundet, Nete Ertner Rasmussen, der også prædiker.

NB! Der er KUN fysisk adgang til kirken for de medvirkende – altså ingen menighed, desværre. Til gengæld kan alle, der har lyst, følge med via livestream. Så  hvem ved, måske bliver vi lige så mange som vi plejer at være til Kirkevandringen?

Linket til gudstjenesten finder I ved at gå ind på www.katolsk.dk og trykke på ”videogudstjenster fra Skt. Ansgars Domkirke” ovre til højre.

Vel mødt – nu på nettet!